10. Matte202

Här är du: Nyhetsarkiv > CRILLE SALEMARK PÅ PALLEN I DULUTH

CRILLE SALEMARK PÅ PALLEN I DULUTH
Crille Salemark jagar den slutlige vinnaren Bobby LePage

DET BLEV EN HYGGLIG PLACERING FÖR SALEMARK JR I USA. I SPORT OPEN KNEP HAN EN TREDJE PLATS EFTER EN TUFF STYRNING PÅ EN GRYM BANAN. CRILLE HADE LEDNINGEN STUNDTALS.MEN TILL SLUT TREA I FINALHEATET.

Jodå, det blev pallplats I år också för Crille Salemark I Duluth. I Sport 0pen, där Arctic Cat-åkaren styr, blir den en fin tredje plats. Vinner klassen gör Bobby LePage, en kille som Salemark tränat och tävlat mot i sina förberedelser inför ISOC-serien.
Crille och Bobby hade en fin fight under hela racet. 20 varv på en bana som var grymt jobbig.
-Gick väl ut lite väl hårt och kände att det tog emot, sa en duktigt svettig Salemark efter lördagens styrning i klassen Sport Open.
I USA har man mängder av olika klasser och huvudklassen utan prut är Pro Stock och där var Tuckert Hibbert helt tippat bäst. Den killen är idag skoterväldens bäste förare åtminstsone på dne amerikanska sidan. Än har vi inte fått se de bästa i världen mötas. Dvs Emil Öhman och alla andra duktiga nordbor mot de bästa i USA. På samma villkor. Men det är väl bara en dröm...
I den här tuffa Pro-klassen fanns också Marcus Evensson med och knep sammanlagt fem poäng i heatluften. Vilket är klart godkänt.
Lina Kaasalainen är en snabb dam, nu blev den sjunde plats i damklassen.