Här är du: Nyhetsarkiv > LASSE LUNDBERG STYRDE I TORNIO

LASSE LUNDBERG STYRDE I TORNIO

De norrbottniska förarna gillar att köra i Finland.
Tävlingar i Tornio lockade.

De norrbottniska förarna är flitiga gäster i det finska mästerskapet. Vi har här på skoter.se berättat om Kirunas duktiga ungdomar, men det fanns fler förare.
Lasse Lundberg, som krigar i Sport 600, var även med denna gång.
Tävlingen kördes i Tornio och det blev för Lasse en tredje plats, efter att ha hugget på andra platsen. Lasse är med och slåss i toppen i det finska mästerskapet som har tre tävlingar kvar. Men tyvärr krockar en av dessa med SM-finalen i Älvsbyn.
I samma klass var Kristoffer Wikström, åttonde man i mål.
Adam Öhman, ni vet lillbrorsan till världsmästaren Emil, bröt det ena heatet och blev femma i det andra. Markus Lundgren, också från Älvsbyn, fick gashäng i det ena heatet, men blev fyra i det andra.
Janne Jurvelin vann Pro Open. Janne kör inte VM:et utan fokuserar på att styra i finska mästerskapet.
Närmast för crossåkarna är helgens SM-kval i Arvidsjaur - skista innan SM-finalen för norra kvalgruppen!

» Tillbaka till Nyhetsarkivet   » Tipsa en vän

Besöksadress: Gräddvägen 7, Umeå | Adress: Gräddvägen 7, 906 20 Umeå | E-post: info@skoter.se | Telefon: 090-149370 | Shop: shop.skoter.se