Framgångar i Crosskartmästerskapen

Andreas Carlsson från Säffle MC vann helgens Crosskart tävlingar Finland. Tävlingen var också final i Norra Europeiska Zonen, NEZ och Carlsson placerade sig tre totalt i 650cc klassen.

Årets NEZ består av tre deltävlingar i vilka Carlsson endast startat i två. Trots det slutar han på bronsplats i det internationella mästerskapet.

Andreas Carlsson fick en seger och full pott även när mästerskapet kördes i Höljes tidigare i år.

Under helgen blev det flera fina värmländska framgångar. I 125cc blev Isak Reiersen, Östmarks MFF, trea i tävlingen och tvåa i mästerskapet.

I 85cc-klassen slutade Erik Nilsson från Östmarks MFF tvåa. Lukas Andersson från Säffle MC femma och Alex Gustafsson, MK Team Westom slutade sexa.