Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Drömmålet sänkte Barcelona i finalen

Athletic Bilbao vann den spanska supercupen.

Iñaki Williams sänkte Barcelona med ett drömmål i förlängningen.

Inaki Williams firar sin fullträff.

Den spanska supercupen avgjordes på Olympiastadion i Sevilla under söndagskvällen och det var Antoine Griezmann som inledde finalens målskytte i den 40:e minuten.

När Athletic Bilbaos försvarare inte fick undan bollen hamnade den framför fransmannens fötter och han placerade in 1-0 till Barcelona.

Antoine Griezmann tvåmålsskytt

Men Athletic Bilbao kom tillbaka mindre än två minuter senare. Iñaki Williams hittade fram med ett inlägg till Óscar de Marcos som mötte bollen perfekt och styrde in 1-1.

I den andra halvleken jublade sedan Athletic Bilbao för 2-1 när Raúl García nickade en frispark i mål men reprisbilderna visade att han befann sig i knappt offsideläge.

I stället var det Antoine Griezmann som fick göra sitt andra mål i matchen. Jordi Alba tog sig runt på vänsterkanten och spelade in bollen till Griezmann som satte den i öppet mål.

Williams avgjorde med drömmål

Athletic Bilbao pressade på för en kvittering och den kom till slut i matchens sista ordinarie minut när Asier Villalibre stötte in bollen på en frispark.

I förlängningen avgjordes matchen med ett drömmål.

Iñaki Williams gjorde ett par dragningar utanför offensivt straffområde innan ha la upp bollen för sin högerfot och dunkade in den i krysset via den högra stolpen.

Som om det inte vore nog passade även Leo Messi på att dra på sig ett rött kort i den 120:e minuten. Argentinaren måttade ett slag mot en motståndare i en närkamp och fick lämna planen. Det röda kortet var Messis första under sin långa karriär i Barcelona.

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.